Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-05@10:17:41 GMT

سبزیجات کم‌کالری و مغذی برای کاهش وزن

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۳۴۴۶۶

آفتاب‌‌نیوز :

در رژیم‌های کم کربوهیدرات افراد مجاز به مصرف روزانه کمتر از ۱۵۰ گرم کربوهیدرات هستند و حتی در برخی افراد این میزان می‌تواند به روزانه ۲۰ گرم نیز برسد.

در این نوع رژیم‌ها بهتر است از مقادیر بالای سبزیجات استفاده کرد. در ادامه ۹ مورد از بهترین سبزیجاتی که باید در این نوع رژیم زیاد مصرف شوند، به نقل از روزنامه "تایمز آو ایندیا" آورده شده است:

۱) فلفل دلمه‌ای: فلفل‌های دلمه قرمز، زرد و سبز رنگ بسیار مغذی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گیاه حاوی آنتی‌اکسیدان بوده و در برابر سرطان و کلسترول محافظت از فرد کرده و باعث کاهش التهاب نیز می‌شود.

۲) کلم بروکلی: بروکلی نوعی کلم است که تصور می‌شود مقاومت به انسولین را در افراد دیابتی نوع ۲ کاهش می‌دهد. مطالعات هم‌چنین حاکی از آن است که کلم بروکلی در محافظت از افراد در برابر انواع سرطان کمک می‌کند و علاوه بر آن سرشار از ویتامین C و K است.

۳) قارچ: قارچ در میان سبزیجات یکی از کم کربوهیدرات‌ترین‌ها محسوب می‌شود. قارچ‌ها خواص ضد التهابی بی نظیری داشته و می‌توان آن‌ها را به طیف گسترده و متنوعی از غذاها افزود.

۴) اسفناج: اسفناج یکی از سبزیجات برگداری است که مزایای سلامتی زیادی دارد. برای سلامتی قلب بسیار عالی بوده و ممکن است خطر ابتلا به بیماری‌های چشمی را نیز کاهش دهد. این گیاه منبعی غنی از ویتامین‌ها و مواد معدنی شمرده می‌شود.

۵) گل کلم: گل کلم یک سبزی همه کاره و جزو مواد خوراکی بسیار محبوب است. این گیاه که سرشار از فیبر و ویتامین است می‌تواند همراه با برنج یا به صورت خرد شده مصرف شده و هم‌چنین می‌تواند در کنار هر غذای دیگری استفاده شود.

۶) آووکادو: آووکادو از آن دسته میوه‌هایی است که به عنوان سبزیجات خورده می‌شوند. این میوه حاوی مقادیر بالایی چربی سالم بوده و کربوهیدرات قابل هضم کمی نیز دارد. هم‌چنین به کاهش کلسترول بد LDL و تری گلیسیرید کمک می‌کند.

۷) لوبیا سبز: لوبیای سبز یکی از محبوب‌ترین سبزیجات برای کسانی است که رژیم کم کربوهیدرات را دنبال می‌کنند. اعتقاد بر این است که لوبیا سبز کربوهیدرات کم و فیبر بالایی دارد. هم‌چنین گفته می‌شود در مقابل سرطان از فرد محافظت می‌کند و برای سلامت مغز نیز بسیار مفید است.

۸) خیار: خیار سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی بوده و دارای ترکیباتی است که برای سلامتی بسیار مفیدند. خیار ضد سرطان و هم‌چنین ضد التهاب نیز هست.

۹) بادمجان: بادمجان سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است و گفته می‌شود که کلسترول را کاهش داده و سلامت قلب را نیز تنظیم می‌کند. بادمجان حاوی آنتی‌اکسیدان ناسونین است که باعث تقویت سلامت مغز و کند شدن پیری و زوال می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سبزیجات کاهش وزن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۳۴۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود این ویتامین سبب لاغری می‌شود

ویتامین‌ها چه نقشی در افزایش وزن می‌توانند داشته باشند؟ ویتامین‌های چاق کننده کدامند؟ آیا خوردن قرص ویتامین دی باعث چاقی می‌شود؟ کمبود چه ویتامینی باعث گرسنگی می‌شود؟ آیا می‌دانستید برخی از ویتامین‌ها در اشتها نیز تأثیر می‌گذارند و در نتیجه باعث می‌شود که غذای بیشتری بخوریم و بنابراین بر چاق شدن تأثیر می‌گذارند. به عنوان مثال، سطح پایین ویتامین B ۶ سطح سرتونین مغز را کاهش می‌دهد و همین موضوع بر افزایش اشتها تأثیر می‌گذارد. از طرف دیگر برخی از افراد مولتی ویتامین‌ها را بر افزایش وزن و یا لاغری مقصر می‌دانند و به سبک زندگی و برنامه غذایی خود توجه نمی‌کنند.

به گزارش خبرآنلاین، ممکن است ویتامین D بتواند به عنوان ویتامینی که افزایش اشتها را تحریک می‌کند، مطرح شود. ویتامین D در واقع یک هورمون است که در بدن ساخته می‌شود و نقش مهمی در تنظیم سطح سرمی سایر هورمون‌ها و عملکرد سیستم عصبی دارد. برخی مطالعات نشان داده‌اند که کمبود ویتامین D می‌تواند باعث کاهش اشتها و افزایش ریسک ابتلا به کاهش وزن شود. بنابراین، مصرف ویتامین D به صورت معتدل و بر اساس توصیه پزشک ممکن است در افزایش اشتها و وزن مفید باشد.

مهم است بدانید که تعدادی عوامل دیگر نیز می‌توانند بر روی اشتها تأثیر بگذارند، از جمله فعالیت بدنی منظم، روزمره، تنوع رژیم غذایی، مصرف غذا‌های پرکالری، تغذیه متعادل و سلامت عمومی بدن. به همین دلیل، بهتر است با متخصص تغذیه یا پزشک مشورت کنید تا رژیم غذایی و مکمل‌هایی که ممکن است اشتها را تحریک کنند، به شما توصیه شوند.

دیگر خبرها

  • گنجینه ای از ویتامین ها و مواد معدنی
  • کمبود این ویتامین سبب کاهش وزن می‌شود
  • حد کم کردن وزن چقدر است؟
  • کمبود این ویتامین سبب لاغری می‌شود
  • سبزی‌های بی‌نظیر برای کنترل قند خون
  • ۹ راهکار موثر برای کاهش وزن در زنان بالای ۳۰ سال
  • چرا روند کاهش وزن به نقطه «ثابت» می‌رسد؟
  • رژیم غذایی سالم برای جلوگیری از انواع سرطان
  • حد کم کردن وزن کجاست؟ نگاهی به شیوه‌های مرسوم در کاهش و تثبیت وزن
  • فواید و خواص آب سیب‌زمینی