Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- با توجه به همه‌گیری بیماری کووید-۱۹ و اعمال قرنطینه، رو آوردن به دورکاری و تعطیلی بسیاری از کسب و کارها فعالیت فیزیکی روزانه افراد کاهش یافته که می‌تواند منجر به اضافه وزن و برخی دیگر از مشکلات سلامتی برای افراد شود.  اگر چه شرایط قرنطینه و دورکاری ممکن است برای برخی افراد مشکلاتی مانند کاهش فعالیت و اضافه وزن را به همراه داشته باشد اما در عین حال می‌تواند به فرصتی مناسب برای انجام تمرین‌های ورزشی در خانه و هم‌چنین رو آوردن به یک رژیم غذایی سالم باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در ادامه ۱۰ ماده غذایی که متخصصان تغذیه برای کاهش وزن در کنار تقویت سیستم ایمنی بدن و تامین نیازهای بدن توصیه می‌کنند به نقل از "ژورنال سنتینل" آورده شده است:
۱) انواع لوبیا: لوبیاهای خشک از جمله لوبیا قرمز، لوبیا چیتی و لوبیا سفید بسیار مفید و مقوی بوده و مقدار کمی از آن‌ها به دلیل فیبر بالا شما را برای مدت بیشتری سیر نگه می‌دارد.
۲)  روغن‌های زیتون و آووکادو : این روغن‌ها طبیعی بوده و توصیه می‌شود به جای روغن‌های جامد از این روغن‌های گیاهی استفاده شود. روغن آووکادو می‌تواند علاوه بر حفظ یک رژیم غذایی سالم و متعادل به کاهش فشار خون نیز کمک کند.
۳) ساندویچ تخم مرغ : ساندویچ‌های کم کربوهیدرات مانند ساندویج تخم مرغ یا سبزیجات نیز علاوه بر مقوی بودن کالری کمتری نسبت به بسیاری از انواع دیگر ساندویچ دارند.
۴) انواع سبزیجات تازه: سبزیجات تازه و رنگارنگ مانند بادمجان، اسفناج، نخود فرنگی، خیار و فلفل دلمه‌ای نیز گزینه‌های خوبی برای کاهش وزن همراه با تقویت سیستم ایمنی بدن محسوب می‌شوند. به جای هله و هوله‌های مضر و چیپس می‌توانید از برش‌های نازک ورقه‌ای سبزیجات به عنوان میان وعده‌ای مفید استفاده کنید. کلم بروکسل نیز گزینه مناسبی برای کاهش وزن است.
۵) سوپ‌های کم کالری: سوپ‌های کم کالری مانند سوپ‌های سبزیجات حاوی لیمو و کلم بروکلی بسیار مقوی بوده و می‌توان آن‌ها را به صورت گرم یا سرد مصرف کرد.
۶) کدو سبز: کدو سبز را به صورت رشته‌ای رنده کرده و به جای اسپاگتی یا نودل مصرف کنید. می‌توانید کمی آویشن نیز به آن اضافه کنید.
۷) میوه‌های فصلی: در هر فصل میوه‌های همان فصل بهترین گزینه برای داشتن میان وعده‌هایی سالم هستند. در تابستان میوه‌هایی مانند توت فرنگی، زغال اخته و هلو گزینه‌های خوبی به حساب می‌آیند. 
۸) جایگزین‌های گیاهی گوشت: می‌توان از سویا به عنوان پروتئین مفید گیاهی استفاده کرد. هم‌چنین سوسیس‌ها و کالباس‌های گیاهی در بسیاری از فروشگاه‌ها پیدا می‌شوند که جایگزین‌های بهتر و مفیدتری نسبت به انواع گوشتی خود هستند.
۹) آب‌میوه‌های کم کالری: آب‌میوه‌های طبیعی کم کالری گزینه‌های مناسبی برای میان وعده به شمار می‌روند. می‌توانید نوشیدنی‌های سبز سالمی با استفاده از آب کرفس، خیار، سیب و لیمو تهیه کنید. در مصرف دیگر آب‌میوه‌ها احتیاط کنید، چرا که این نوشیدنی‌ها حاوی مقادیر بالایی از قندها هستند.
۱۰) آب آشامیدنی: فراموش نکنید که آب همیشه بهترین گزینه برای حفظ سلامت، تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش وزن به کمک کنترل اشتها است. در طول روز حتما مقادیر کافی آب (حدود هشت لیوان) بنوشید.   ایسنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سیستم ایمنی کم کالری کاهش وزن میوه ها روغن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۸۲۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فواید این گیاه خوراکی در کاهش وزن و حفاظت از قلب

به گزارش خبرآنلاین از بهداشت نیوز، مصرف کرفس به مقابله با التهابات بدن کمک می‌کند و در بهبود گوارش و کنترل وزن نیز نقش دارد. کرفس را می‌توان علاوه بر افزودن به انواع غذاها در ترکیب سالاد نیز استفاده کرد. در ادامه این مطلب، به فواید عادت به خوردن این سبزی خواهیم پرداخت که به ترتیب عبارتند از:

۱. خوراکی با خاصیت ضدانعقادی

کرفس منبع غنی از ویتامینK محسوب می‌شود که این ویتامین نقش اساسی در انعقاد خون دارد. یک پیمانه کرفس خرد شده می‌تواند ۳۰ درصد نیاز روزانه به این ویتامین را تامین کند.

۲. محافظت از قلب

کرفس جزء سبزیجاتی است که از سلامت قلب و عروق محافظت می‌کند. این تاثیر به‌دلیل تنظیم فشار خون است که ناشی از مقدار فراوان پتاسیم خواهد بود. خوردن کرفس همچنین سطح کلسترول خون را پایین می‌آورد زیرا فیبرهای آن در دفع کلسترول از روده‌ها تاثیر دارند و مانع از ورود کلسترول به خون می‌شوند.

۳. ضدالتهاب طبیعی

آنتی‌اکسیدان‌های کرفس در کاهش التهابات بدن نقش دارند. از همین‌رو، توصیه می‌شود برای بهبود التهابات ناشی از نقرس و آرتریت حتما کرفس در رژیم غذایی گنجانده شود. به‌علاوه، فلاونوئیدهای موجود در کرفس از عضلات و بافت‌های همبند محافظت و آنها را تقویت می‌کنند.

۴. بهبود عملکرد گوارش

از گذشته‌های دور مردم از خواص کرفس برای مقابله با اسیدیته معده استفاده می‌کردند. در واقع، کرفس تاثیرات بسیاری برای سیستم گوارش دارد که از جمله می‌توان به بهبود یبوست تحت‌تاثیر فیبرهای فراوان اشاره کرد. خوردن کرفس ترشح بزاق و شیره گوارشی را تحریک کرده و عملکرد گوارش را در افرادی که هضم آهسته دارند یا بی‌اشتها هستند، تسهیل می‌کند. همچنین، به نظر می‌رسد کرفس مخاط معده را تقویت و از بروز زخم‌های گوارشی پیشگیری می‌کند.

۵. سرشار از ویتامین‌های C و فولات

کرفس یکی از بهترین منابع ویتامینC محسوب می‌شود. این ویتامین تاثیر آنتی‌اکسیدانی قوی دارد و جذب آهن همچنین سنتز کلاژن و تقویت عملکرد ایمنی بدن را تسهیل می‌کند. یکی دیگر از ویتامین‌هایی که به مقدار فراوان در کرفس وجود دارد، ویتامینB۹ یا فولات است که برای خانم‌های باردار طی سه ماه نخست بارداری ضروری است تا از بروز ناهنجاری‌های عصبی جنین جلوگیری شود.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902515

دیگر خبرها

  • این مواد خوراکی استخوان‌های بدن را تقویت می‌کنند
  • خواص توت خشک در کاهش فشارخون و بهبود عملکرد کلیه‌ها
  • درمان معجزه‌آسای حساسیت فصلی با عطر طبیعی
  • ۵ خوراکی که سلامت دندان را تهدید می‌کند
  • حد کم کردن وزن چقدر است؟
  • فواید این گیاه خوراکی در کاهش وزن و حفاظت از قلب
  • ۹ راهکار موثر برای کاهش وزن در زنان بالای ۳۰ سال
  • چرا روند کاهش وزن به نقطه «ثابت» می‌رسد؟
  • رژیم غذایی سالم برای جلوگیری از انواع سرطان
  • حد کم کردن وزن کجاست؟ نگاهی به شیوه‌های مرسوم در کاهش و تثبیت وزن